Pàgina d'inici > Informàtica > Ja tenim Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

Ja tenim Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

Ubuntu 11.04 Natty Narwhal ja és una realitat.

Amb una breu referència (donat que actualment no puc dedicar gaire temps al blog), no m’agradaria passar desapercebut el fet de que avui ja està disponible la versió oficial d’Ubuntu 11.04.

M’agrada destacar aquest fet, ja que penso que tot i la innumerable quantitat de distribucions que existeixen de GNU-Linux, i la seva tant constant evolució, Ubuntu en particular esta creant un referent dins d’aquest món, al estabilitzar finalment una versió d’escriptori del sistema que realment aposta per compaginar la potència del sistema amb la facilitat d’us que se li dona al usuari final. Tal com deia aquell savi “La potència sense control no serveix de res”, i per tant, posar una eina, per molt bona que sigui, en mans d’una persona que no sap utilitzar-la, no serveix de res. És doncs en aquest aspecte en que crec que la gent de Cannonical (empresa desenvolupadora del sistema Ubuntu) ha encertat amb la filosofia del seu producte, el qual porto utilitzant des de ja fa alguns anys (juntament amb altres distribucions/sistemes), i que, vist el resultat, recomano amb molt d’emfasi a tots aquells usuaris inexperts que desitgin iniciar-se en el fabulós món del sistema GNU-Linux.

Així doncs, des del meu humil racó de la xarxa aprofito per fer reso d’aquesta notícia, i us convido a tots a disfrutar d’aquest producte que tant gentilment es posa al nostre abast de forma gratuïta !

Per últim, comentar que tot i que no he provat la versió beta, he llegit al respecte sobre les novetats que incorpora aquesta versió en el seu entorn gràfic (bàsicament el canvi de Gnome a Unity), i pel que m’han pogut avançar, penso que les innovacions en l’inferface són més que interessants. Ara cal provar-les. Us deixo aquí uns enllaços amb uns vídeos explicatius molt pràctics per veure clarament de que estic parlant :

Anuncis
Categories:Informàtica
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. 02/10/2011 a les 12:09 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Enfilant el camí

Visualitzant el present per construir el futur

El Noguer

Visualitzant el present per construir el futur

Visualitzant el present per construir el futur

%d bloggers like this: