Tron: Legacy

Ahir vaig tenir el privilegi de poder anar amb un parell de bons companys al cine a veure la pel·lícula Tron Legacy (la seqüela de Tron).

La meva puntuació :

Argument : 6,50

Imatge : 9,25

So : 8,25

Haig de dir que la pel·lícula va estar totalment a l’altura del que esperava veure. Sense aprofundir en les incoherències argumentals que poden extreure’s al barrejar un argument fantàstic amb conceptes científics de la vida real, trobo que les analogies i comparatives estan força ben escollides per fer definir una història que encaixa perfectament en la orgia de llums i efectes en alta definició en que es basa la pel·lícula. Doncs si ve ja estava preparat per veure una segona part del mateix estil que la primera (tenint en compte la diferència de 28 anys), vaig sortir del cine totalment satisfet d’haver comprat exactament allò que esperava.

Així doncs, tot i que en fotografia son estilísticament molt similars, m’és impossible no fer la comparativa dels avanços en efectes cinematogràfics entre la primera i la segona part (tenir en compte que la primera part va ser tota una revolució visual per la seva època).


(Per ser més espectacular recomano veure’l en HD – 720p)

Com a apunt personal, dir que tot i que l’argument és fluix, a mi m’encanten les històries on apareix el concepte de submergir-se en realitats virtualitzades, tot i que argumentalment és incomparable amb l’ús que se li dona a “The Matrix”.

En quant a la música, puc afirmar que el material que aporta Daft Punk per l’ocasió encaixa de forma excepcionalment perfecte en l’estic techno-visual de la pel·lícula. La idea de fer aparèixer els 2 artistes en el seu propi paper de dj en una petita escena d’una discoteca dins de la pel·lícula és un d’aquells detalls que arrenca un somriure a qualsevol amant de les curiositats artístiques al comprovar l’habilitat per interseccionar el món cinematogràfic i musical.

I per últim, el punt negatiu, dir que esperava bastant més del 3D. Per una pel·lícula que es preveu explícitament espectacular en quant a efectes especials, crec que es mereix un 3D bastant més aconseguit que el que em van oferir en el meu cinema (espero que a altres sales estigui millor).

Anuncis
Categories:Cienciaficció, Cinema
 1. ivan
  05/01/2011 a les 9:18 pm

  nopodria estar mes d’acord encara k jo li posaria de norta
  Argument : 6,55

  Imatge : 9,30

  So : 8,30

 2. ivan
  05/01/2011 a les 9:19 pm

  XD

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Enfilant el camí

Visualitzant el present per construir el futur

El Noguer

Visualitzant el present per construir el futur

Visualitzant el present per construir el futur

%d bloggers like this: